Utställning och kennelträff.

Vilken helg. Startade i torsdags med bilresa till Askersund. Samåkte därifrån med Lizanne till Vetlanda och kom till en härlig middag och nybäddade sängar. Vilken service. Hundarna busade tills de tuppade av. Lizanne och jag delade rum med Aston, Jazz och Rossie. Rossie höll igång hela natten och skrek efter Bella, som nyligen löpt. Lite sömn fick vi, men inte mycket. Rackarns Rossie. Nästa dag var det färd till Växsjö med Göthe som schaufför och fotograf under utställningen. Aston var med som sällskap, men han tyckte nog inte att det var särskilt kul. Flera av Jazz´s helsyskon placerade sig bra i juniorklassen. En fick CK och en fick HP. Jazz fick en 1:a i ungdomsklassen och kom 4 i konkurrensen. Här är hans kritik:”Utm. huvud och uttryck, god hals, goda proportioner, en tanke avfallande kors, behöver utvecklas i bröstpartiet, goda vinklar, för åldern goda rörelser, god svans”. I uppfödarklassen fick vi HP och även i avelsklassen och då kom vi 2:a också. Tillbaka i Vetlanda blev det en timme promenad med hundarna guidade av Göthe och därefter en härlig lasagne, som Helen serverade.

Jazz poserar.

På fredagen, efter att vi tagit en skön promenad guidade av Göthe igen till en härlig park, kom alla Jazz´s helsyskon. Det var en rejäl kennelträff. 8 helsyskon + föräldrarna och även medföljande hundar. Det var 14 hundar i köket och bus på tomten. En massa foton tog vi förstås.

Pappa Casper.

Jazz med sin bror Samba och syster Salsa.

Jazz´s helsyskon, som är ett år yngre.Vanni, Isak, Rossie, Bella och Smulan.

Aston tyckte att det var lite jobbigt och höll sig mest för sig själv, när alla valpar lekte.

Aston håller sig undan från valpleken.

Sedan åkte vi till Askersund med Lizanne och sedan vidare till Karlsborg. Där blev vi bortskämda igen med god mat av Iréne och guidning längs Bottensjön och Vättern av Bernt. Hemma igen var vi kl. 17.30. Aston blev plötsligt jätteglad och bjöd in en förvånad Jazz på buslek direkt i hallen. Hur kan man förstå hur hundar tänker?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: