inoff. i Nacka.

Mia hade rätt. Man blir väldigt trött efter en tävlingsdag i sol och värme. Jag ville bara inte erkänna det. Dagen började med att Mias mobil ringde till mig kl. 05.15 fast den inte skulle. Jag somnade om och vaknade som jag skulle kl. 06.00. Varför gör man det här alldeles frivilligt?  Vi kom i alla fall i god tid till Nacka och första banvandring. Jag hade knäna inträngda i dubbla knästöd och nog mycket fokus på att inte få ont. Jazz blev som han brukar väldigt ivrig och skällde stressat före start. Det gör mig lite stressad så jag tappar lite koncentration. Han gjorde banan jättebra, men jag skötte mig sämre. Jag gick alldeles för nära och pekade vid slalomingången (vänsterslalom), så han rundade pinnen på fel sida. Mitt fel! Sedan gick han förbi tredje pinnen från slutet. Där hade vi redan 10 fel. Han kom sedan i full fart ut genom en tunnel och skulle upp på gungan. Då sprang jag före för att kunna stoppa honom, innan han hoppade av, som han har gjort några gånger tidigare. Problemet var bara att ingen talade om för Jazz att han skulle upp på gungan, så han sprang också bredvid och fick göra om. 5 fel till. Mitt fel! Sedan tyckte jag att han hoppade av gungan i luften, men den hade nog gått ned och studsat upp igen. Vi har ingen film på agilityklassen, men jag tror att jag minns som det var.

I hoppklassen gick det bättre, men jag tabbade mig förstås även där. Jag skulle minsann inte göra framförbyte efter slalom som alla andra gjorde utan tjäna tid på kortare sträcka och i stället göra bakombyte före däcket. Det är klart att Jazz blev störd av mig och hoppade för första gången någonsin genom ramen och fick göra om. Jag gjorde också bakombyte före långhoppet vilket gjorde honom missnöjd med mig eftersom jag kom efter. Det syns på filmen att han tillrättavisar mig där. I båda loppen fick vi naturligtvis tidsfel p.g.a. tabbarna, men en 14;e-placering och en 11:e-placering av 27 starter är ändå bra. Här är filmen från hoppklassen:  (OK, den finns på Youtobe, men går inte att flytta hit av någon anledning)

Solen strålade från en blå himmel hela dagen och det var riktigt varmt. Mia och jag gick en vända i skogen till en strand där hundarna fick bada. De var med benen i vattnet alla fyra. Riktiga tuffingar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: