1 maj, Stina-kurs.

Oj. Nu tror jag att jag vet hur man blir världmästare i agility. Först måste  man kunna agility. Jag trodde att jag kunde agility, men att jag inte var snabb nog. Nu vet jag. Det är väldigt mycket kvar att lära sig. Tänk om jag hade gått den här kursen före tävlingarna i Njudung. Då hade jag tänkt på ett annat sätt redan vid bangångarna. Vid förra kurstillfället tyckte jag att det var mycket nytt, men idag…….. Att min hjärna klarade av det till att börja med. Jag gjorde en snabbskiss över dagens bana:

Träningsbanan idag.

Jag streckade den väg som hunden skulle gå. Oj! Det ser ut som myrornas krig. Så kändes det i huvudet också. Här finns mycket att träna på förutom att komma ihåg banan. Jag som tycker att Jazz har ett bra slalom måste inse att han egentligen inte kan slalom ifall han inte ser mig. Här fick vi uppgifter att träna på som nog kommer att ta lång tid är jag rädd. Klarar vi dem kan vi kanske sedan komma fram till slalom där jag gör bakombyte och det skulle vara bra. Så var det tysksväng, jakkosväng, rundsväng, kastasväng och skicka genom tunnel där ingången inte syns. Lille duktige Jazz gjorde allt så bra. Vi klarade hela banan, men vi fick skippa slalom eftersom han inte klarar bakombytet ännu. Inte vet jag hur jag kom rätt, men på något sätt kom jag ihåg banan och svängarna.

Ännu en fantastisk prestation av Jazz var att jobba på så bra trots att den lilla pappistiken i kursen löpte. Både Jazz och Aston var som tokiga efter henne och det var mycket pipande och gnäll.

Glad är jag också över att jag klarade mig som jag gjorde. Flämtande andfådd och lite darriga ben hade jag, men jag stupade inte. Förra veckan var mitt Hb 95 och veckan innan var det 101. Det minskar, så inte vet jag vad det är idag. Ska till KS och kolla samt få behandling i morgon. Intressant att se hur det är då. Mina trombocyter var förra veckan bara 15. Det är inte så bra, men jag får bara tranfusioner om trombocyterna går under 10 och Hb:t går under 85.

Ett svar to “1 maj, Stina-kurs.”

  1. fredrikaappelgren Says:

    Ja det var minst sagt krångligt att komma ihåg idag, men det känns helt plötsligt väldigt okej när man ser myrornas krig på skissen, vilken väg, haha! Jag tycker vi var duktiga allihop, trots kärlekskranka vovvar! 🙂 Skissen av förra veckans bana finns på min blogg, dock inte så vackert ritat i paint 😛 Vi ses imorgon! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: