Lydnadstävling i Märsta-Sigtuna.

2.a-pris. 149 poäng. Knappt att jag tror det. Förra tävlingen gav bara 86 poäng. Jag hade tyckt att vi gjort framsteg om vi fått 87 poäng. Nu är jag väldigt glad. 12 poäng till och det hade varit 1:a-pris. Linförigheten gick inte riktigt bra. Jazz var intresserad av annat runt omkring. Domaren tyckte att jag gick för sakta och då fick Jazz tid att se sig om. Hon rekommenderade korta men raska steg. Det skulle bli bättre. Nu gäller det att hitta rätt fart på mig. Avdrag på läggandet fick vi för att jag inte kan låta bli att titta till på Jazz, när jag säger ligg. Det blev dubbelkommando. Inkallningen gick fint, men när han äntligen fick röra sig med fart blev han så till sig så han hoppade in i fotposition och gav ifrån sig ett par skall.

I ställandet fanns glädjen kvar och han hoppade glatt i fotgåendet, men stannade fint på kommando. Tyvärr satte han sig en hundradels sekund innan jag sade sitt. Vi har lite att fila på. 2 st. 10:or fick han. Det var på tandvisningen och hoppet. Här är protokollet:

Protokoll den 20 maj.

På eftermiddagen var vi hos Björn i Sigtuna. Det blev en skogspromenad till friluftsfrämjandets torp för fika. Carl sprang och lekte med hundarna hela vägen genom skogen. Härligt med ungdomar som har så mycket energi.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det var en varm och solig dag, så hundarna var trötta på kvällen och jag solbränd på armarna.

2 svar to “Lydnadstävling i Märsta-Sigtuna.”

  1. Eva Troive Says:

    Hej Gunilla! Här blir vi inte solbrända på armarna! Här åker vi skidor i snöblandat regn! Men det ska väl ändra sig. I kväll när jag kom hem från skolan sken solen….äntligen!! Göken har hört av sig och när jag kom hem hörde jag lövsångaren för första gången. Då har våren kommit till oss på riktigt. Kram Eva

  2. fredrikaappelgren Says:

    Vad duktiga ni var på tävlingen och fantastiskt med tävlingsdagarna så nära inpå varandra också!! Jag och Ella borde minsann börja träna lite med…! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: