Tranås 27 – 28 april

Efter en underbar vecka i Vetlanda hos Helen och Göthe var det dags för tävlingar igen. Det är inte så mycket att skriva om de tävlingarna eller så är det jättemycket att skriva. Det är nog inte mest springbenen jag behöver träna. Hjärnan behöver en hel del gympa också. Så länge som jag hållit på med agility ska jag inte göra sådana tavlor, som jag gjorde där. Inte ens mina vrål kunde reda upp såna missar.

Här är agilityklassen på lördagen..  Hoppklassen har jag ingen film på. Jazz var i alla fall kanonduktig där, men jag tittade inte på honom, när han kom ut ur en makarontunnel och såg inte att han satsade på däcket i stället för där jag pekade. Trist för resten av loppet var så bra. Det kom en rejäl regnskur på dagen och det var ganska kallt. Långkalsonger och många tröjor var skönt att ha även under regnstället.

På söndagen var det sol och väldigt skönt. Vi började med hoppklassen. Jazz gjorde ett kanonfint lopp. När det var 3 hinder kvar var jag otydlig, så han visste inte vad han skulle göra utan hoppade över det hinder, som var framför honom. Tyvärr var det samma hinder som han just hoppat, så det blev disk. Här är loppet..

I agilityloppet gick han inte upp på gungan först. Vet inte om jag visade dåligt. Det har ju hänt förut att jag bara sprungit och räknat med att han skulle förstå att han skulle upp på gungan. Det blev en vägran och tidsåtgång förstås, men värre var att jag gjorde ett så klumpigt framförbyte före balansen. Jag hade dessutom planerat att göra ett bakombyte. Självklart tog Jazz tunneln bredvid eftersom jag var vänd mot den. Såååå klantigt av mig..

Efter att ha sett Smulans och Bibbis fina lopp i klass 2 åkte jag hemmåt med mina hundar. Det kändes väldigt tomt att lämna Helen och Göthe efter att ha varit hos dem så länge. Det gick bra att köra hem i alla fall. Härligt var att se att alla sjöar, som hade is då jag åkte ned var helt isfria nu. Välkommen vår. Jag fick middag hos Gudrun och Anna på hemvägen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: