En vanlig människa och träning.

Jaa. Under påskveckan fick jag vara som en vanlig människa. Så skönt det var. Inga cancermediciner i en hel vecka. Det går inte att beskriva skillnaden av känsla i kroppen. Bara att njuta av veckan. Nu är det igång igen. Cortison varje måndag, Revlimid varannan dag. Nu blir magen lite bättre av en kapsel ”Probi Mage” varje dag och 3 kapslar ”Litomove” ska hålla artrosen i schack. Phu. Bara att stoppa i sig. Sjukgymnastens övningar som jag gör varje dag har nog i alla fall gjort lite nytta. Jag har börjat träna. Alltså inte bara sjukgymnastens mag- och rygg-övningar. Jag har börjar springa.
OK. Först sprang jag bara 2 steg. Måste känna hur det gick med ryggen. Sedan sprang jag 4 steg. Till slut gick det så bra, så jag har sprungit ungefär 20 meter Gissa om det känns som lycka.

Jag har anmält Jazz och mig till agilitytävlingar igen. Jag ska ändå vara funktionär i Bro-Håbo den 8/6, så vi kan ju lika gärna köra ett par lopp. Jag kollade vilka som redan anmält sig och hoppsan. Landslaget och övrig elit och så vi. Hej och hopp. Nu får eliten se upp, för jag kan faktiskt springa 20 meter.

Träningsdansen är också bra för min kroppsträning, så nu är vi på G ett tag igen.

Ett svar to “En vanlig människa och träning.”

  1. Hans Says:

    Du är tapper Gunilla och kommer säkert att klara av dina bekymmer! /Hans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: