Stockholms-avdelningen

Så var vi där igen. Jag kan inte låta bli. Agility är nog det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Ryggen känns som om det sitter en eldgaffel rakt in vid bäckenkanten. Rådbråkad av naprapaten har jag blivit 2 gånger den här veckan.
Ändå kan jag inte låta bli. Insomningstablett natten innan och Orudis på morgonen också korsetten förstås. Ont och stelt men så kul. Jazz har utvecklats så mycket i sommar. Tysta starter, tar tunnlar på distans utan snurrar, klarar bakombyten på balanshindren, självständigt slalom (det hade han ju tidigare också), förstår blindbyten. Jag är så nöjd.
Idag hade vi 0 fel i hoppklassen med 2,56 sekunder tidsfel. Det blev en 12:e-plats av 31 starter. Jättebra tycker jag. I första agiliyklassen blev det en disk då han tog fel tunnelingång. Jag vet inte vad som hände egentligen. Han var på väg mot rätt ingång, men tvärvände och tog den andra. Kanske slog jag ut med en arm åt det hållet mitt i farten. I andra agilityklassen gjorde han ett jättefint lopp igen men missade gungan. Efteråt förstod jag vad som hände där. I loppet innan kom man i full fart genom 2 tunnlar för att svänga till höger och ta A-hindret. I det här loppet kom man i samma fart genom samma tunnlar men skulle rakt fram till gungan fast A-hindret stod på samma plats som innan. Antagligen trodde Jazz att det var som loppet innan för han befann sig plötsligt på min högra sida, så vi fick en vägran och tidsfel.
Vackert väder hade vi och en skön dag.
Dagen före var Sofie hos mig. Hon passade på att träna hundarna lite. Det blev en massa sitt, ligg och stå också samma procedur på donuten.

Sofie tränar Jazz på donuten.

Sofie tränar Jazz på donuten.

,
Jazz och Sofie.

Jazz och Sofie.

,
Mera godis.

Mera godis.

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: